Jarig Paradijs viert feest

By 7 november 2017 oktober 21st, 2019 Nieuws

Woonzorgcentrum Paradijs is vandaag een halve eeuw oud en trakteerde bij die gelegenheid bewoners en hun familie op een lekkere slagroomtaart.

Er was een taart voor 450 personen nodig om alle bewoners en hun familieleden een stukje taart te kunnen offreren. De reuzentaart woog zeventig kilogram en bevatte 10 liter eieren, 5 kilogram suiker en 5 kilogram bloem.

Voor de afwerking werd 32 liter room, 4 kg marsepein, 6 kg frambozen, 2 ananassen, 4 meloenen, 20 kiwi’s, 16 bakjes aardbeien, 4 trossen druiven en 3 kg mandarijnen gebruikt.

OCMW voorzitter Marleen Vanderpoorten en directeur Ann Van de Velde mochten de taart aansnijden. De rusthuisbewoners kregen ook nog een plantje als aandenken.

Marleen Vanderpoorten dankte in haar welkomstwoord allen die aan de wieg hebben gestaan en hun steentje hebben bijgedragen tot het welslagen van het project dat het Paradijs is geworden.

Op 18 december 2012 verhuisden de bewoners van het oud Paradijs aan de Kanunnik Davidlaan na 45 jaar naar een gloednieuw Woonzorgcentrum met dagcentrum, kortverblijven en aanleunwoningen in de Transvaalstraat.

“Bij de 50e verjaardag is het WZC financieel gezond en kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien”, zegde Marleen Vanderpoorten. Ze besloot met een hartelijk applaus te vragen voor de inzet en de goede zorgen van het personeel.