Gwendolyn Rutten lanceert “Nieuwe Vrijheid”

By 28 april 2017 oktober 21st, 2019 Nieuws
Volgende week stelt Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten haar tweede boek “Nieuwe Vrijheid” voor. Rutten vindt haar inspiratie in de huidige stroomversnelling in de geschiedenis: een moment waarop alles tegelijk verandert, zodat heel wat mensen instinctief de hakken in het zand zetten.

 

Dat zet onze vrijheid — en dus onze welvaart — onder druk. De basis van onze manier van leven is individuele vrijheid.“In mijn boek “Nieuwe Vrijheid” toon ik een heldere en optimistische toekomst. Wacht niet op God of Allah. Vertrouw niet op Poetin of Trump. Luister niet naar betweters of regelneven. Maar maak zelf iets van je leven. Ik laat een aantal mensen aan het woord. Het zijn verhalen die ik oppikte tijdens mijn ronde door Vlaanderen. Het is wat er leeft in Vlaanderen. Stuk voor stuk voor stuk praten deze mensen over vrijheid en wat dat voor hen betekent.”